SK EN HU

Permetezőgépek átalakítása

A gyártás mellett vállalatunk minden típusú permetezők felújításával is foglalkozik. Ide tartozhat az elosztóvezetékek, a szivattyú, a szabályozás cseréje, de akár a szórókeretek, az elektronika cseréje is, vagy pedig a teljes berendezés átépítésre kerül, melynek során az eredeti permetezőből csak az alváz marad meg a felfüggesztéssel és a tartállyal együtt.

Értelmezésünk szerint építőkocka-rendszerről van szó, melynek keretében az egyes részek, felszerelések bármikor utólagosan is hozzáadhatók.

A permetezők átalakításakor pontosan ugyanazok az alkatrészek kerülnek felhasználásra, mint az új permetezők gyártása során. Külön hangsúlyozzuk, hogy ha a szórókeret kicserélésre kerül, akkor az újonnan felszerelt szórókeretek pontosan olyanok, mint az új permetezőkre szerelt szórókeretek. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy az ügyfél a teljes átépítés után nem egy megjavított régi gépet kap vissza, hanem teljesen új permetezőt a régi tartállyal, felfüggesztéssel vagy alvázzal, és ugyanazt a komfortot élvezheti majd, mint az új permetezők esetében.

A szórókeretek cseréje mellett a szabályozó szerelvények cseréje jelenti a legfontosabb változást. Vállalatunk kezdettől fogva levegős szabályozó szerelvényeket szerel a permetezőkbe.

Ez a megoldás a következő előnyökkel jár:

  1. Rendkívüli élettartam - a permetezőn levő összes szelep nagy ellenállású műanyagból és rozsdamentes acélból készül. Elektronikus vezérlőelemek csak a kezelőszekrényben (a vezetőfülkében) találhatók, és nem kerülnek érintkezésbe a vegyszerekkel.
  2. Rendkívül gyors szabályozás - a levegős szabályozószelep a szórófejben levő folyadék nyomását 5 mp alatt képes 0 atm nyomásról 10 atm értékre növelni.
  3. Egyszerű szerviz - ha megsérül a légvezeték, elég kikapcsolni a motort, és fülelni. A légvezetéket összekapcsolni a sárgaréz gyorskapcsolóval egy perces munkát jelent.
  4. Univerzális felhasználás - a levegős szabályozó szerelvényeket bármilyen permetezőre fel lehet szerelni.

A felújítás pontosítását vagy specifikációját kereskedelmi képviselőinkkel is egyeztetheti, akik ingyenesen elvégzik az Ön gépének felmérését, majd megfelelő megoldást kínálnak.

A kisebb alkatrészek cseréje (szivattyú, szűrők, szabályozás stb.) az ügyfélnél is elvégezhető, a tartály, szórókeretek vagy a felfüggesztés cseréjét pedig üzemünkben végezzük el.

Felújítás előtt                                    Felújítás után

Topoľčany 2011

       

 

Poprad 2007

 

           

Starý Tekov 2004

 

          

           

Facebook

Greenpon

 

Partnereink

GREENPON, s r.o., Družstevná 381, 976 33 Poniky

© GREENPON 2012 - Všetky práva vyhradené

Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel Sro, vložka 5252/S

Up