SK EN HU

Szerviz és tesztelés

100%-os szervizünknek köszönhetően növelheti gépeinek szezonális teljesítményét. Egyúttal csökkenthető ezzel a javítások száma, melyek a rendszeres szerviz elhanyagolása vagy a kezdődő hibák következtében jelentkeznek. Mivel egyre újabb és modernebb igények jelentkeznek a permetezők kezelése vonatkozásában, mi is nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy csúcsminőségű szolgáltatást tudjunk Önnek nyújtani. Ennek köszönhetően megszüntetjük azokat a problémákat, melyek az agronómusok és gépesítők előtt felmerülhetnek, s ezáltal az Ön idejét is kíméljük.

Jelenleg három autóval biztosítjuk a szervizszolgáltatást, melyek mindegyike olyan felszereltséggel rendelkezik, hogy a szerviztechnikusok terepen is biztosítani tudják az igényesebb javítások elvégzését. Szerelőink azt az előnyt biztosítják, hogy olyan permetezőket javítanak, melyek gyártásában maguk is részt vesznek. Rendszeres képzésekben részesülnek és összes termékünket ismerik, s ezáltal az olyan modern technológiák kezelésére is képesek, mint a Yara N-szenzor és a GPS-navigációs eszközök.

Permetezők tesztelése

A Greenpon vállalat azon központok egyike, melyek rendelkeznek a Rovinkán működő Mezőgazdasági Műszaki és Vizsgálati Intézet (Technický a skúšobný ústav pôdohospodársky) A munkahelynek a növényvédelmi célú mechanizációs eszközök rendszeres ellenőrzésének elvégzésére feljogosító alkalmassági tanúsítványával (a 285/1995 Tt. törvény alapján a 471/2001 Tt. törvény szerint).

Rendelkezünk a HARDI gyártotta Hardi Spray Scanner mobil tesztelőberendezéssel, mely segítségével gyakorlatilag Szlovákia egész területén végezzük permetezők tesztelését. Ügyfeleinknek módjában áll a permetezőt cégünk központjába elszállítani, amennyiben a közelből valók, vagy ha a tesztelés egyúttal nagyobb szabású javítással is össze van kötve. A másik - egyúttal gyakoribb - lehetőség az, hogy a permetezők tulajdonosai közvetlenül az Ön vállalatában egyeztetnek tesztelési időpontot kereskedelmi képviselőinkkel.

Mit hozzon az ügyfél magával a rendszeres ellenőrzésre?

  • az ellenőrzés eljárási díja az érvényes díjszabás szerint
  • azonosítószám (IČO)
  • adószám (DIČ)
  • a kapcsolattartó személy telefonszáma
  • teljesen lemosott és kiöblített gép
  • tiszta vízzel 3/4-ig telített tartály
  • az összes szórófej-készlet, melyek alkalmazásra kerülnek, valamint a hozzájuk tartozó szűrők
  • az összes kezelő- és irányítópult és monitor
  • az összes esetleges további kiegészítő
  • a rendelkezésre álló dokumentáció és táblázatok

Facebook

Greenpon

 

Partnereink

GREENPON, s r.o., Družstevná 381, 976 33 Poniky

© GREENPON 2012 - Všetky práva vyhradené

Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel Sro, vložka 5252/S

Up